Składniki:Biszkopt: jaja 7cukier 2 szklankimąka pszenna 2 szklankimąka ziemniaczana 4 łyżkiproszek do pieczenia 2 łyżeczkiolej 2 łyżkidodatkowo dżem np. z czarnej porzeczkiKrem: bułki pchełki 3 lub 2 zwykłemleko 3 szklankicukier ½ szklankicukier waniliowy 1wiórki kokosowe 10 dagmasło roślinne 1 kostkaDekoracja: masło 1 łyżkacukier ½ szklankiwiórki kokosowe 10 dagWykonanie:Białka ubić z cukrem na sztywno, dodawać po żółtku, wciąż ubijając. Zmniejszyć obroty na minimum. Dodać mąki z proszkiem do pieczenia i olej. Gładką masę wylać na dużą blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Piec w 180 stopniach przez ok. 40 minut.Bułeczki namoczyć w 2 szklankach mleka. Gdy zmiękną zblendować lub rozdrobnić widelcem (nie odsączać). Pozostałe mleko zagotować z cukrem, dodać przygotowane bułki i wiórki kokosowe. Mieszając gotować ok. 5 minut aż masa zgęstnieje. Odstawić do wystygnięcia. Masło utrzeć na puszystą masę i nie przerywając miksowania dodawać po łyżce wystudzonej masy.Masło roztopić, dodać cukier i wiórki kokosowe, mieszając zezłocić.Wystudzony biszkopt przekroić na 2 placki. Pierwszy posmarować dżemem. Wyłożyć na to część kremu, przykryć następnym, posmarować resztą kremu.Przygotowaną posypkę rozłożyć na wierzchu ciasta i lekko wklepać, by dobrze przylgnęła.Wstawić do lodówki.