Wykonanie
Ta owsianka nie musiała długo czekać na wypróbowanie. Była już cynamonowa oraz dyniowa, a tym samym kokosowa jaglana wersja. Dziś zajadam owsiany serniczek właśnie o smaku
kokosowym wraz z
migdałami oraz
gorzką czekoladą .Poranki wraz śniadaniem z piekarnika o tej
porze roku są jednym z najlepszych sposobów na rozgrzanie. Zapiekasz i wyciągasz cieplutkie śniadanie, które tak jak dziś - w weekend, możesz leniwie zajadać (nawet w łóżku czy pod kocykiem), bez pośpiechu, rozkoszując się spokojnie każdym kęsem. Zresztą ja każdy dzień staram się tak zaczynać :)Najlepszy moment, kiedy natrafia się na rozpuszczoną
czekoladę *-*
kokosowa sernikowa owsianka z
migdałami i
gorzką czekoladącoconut cheesecake porridge with almonds and dark chocolateprzepis <-(zamiana
cynamonu i
nerkowców na
wiórki kokosowe oraz
migdały, plus dodatkowo
gorzka czekolada 85%)Lubię takie dni jak dziś... Wiem, że nie muszę się śpieszyć, że
mogę spokojnie zająć się tym co zaplanowałam. Mimo sporej ilości obowiązków staram się jakoś wszystko uporządkować i znaleźć też czas na chwilę przyjemności. Już nawet myśląc w ten sposób jest mi łatwiej :)Udanego weekendu :*