Wykonanie
FacebookGoogle+InstagramWspolpraca
Składniki:
Ogórki- około 3 kg
Cebula- 4 sztuki
GorczycaSeler- 1 liść na każdy słoikZalewa:
Woda- 10 szklanek
Ocet- 2 szklanki
Cukier- 3 szklanki
Curry- 6 łyżeczek
Sól- 2 łyżeczkiPrzepis:1.
Cebulę pokroić w piórka.
Ogórki pokroić w paski ( na 2).2.
Ogórki i
cebulę umieścić w słoikach, zalać zelewą i pasteryzować przez 5 minut.
LegendaB -
białkoT - tłuszczeW - węglowodanyE - energiaWW - Wymiennik węglowodanowyŁączna liczba wyświetleńPartnerstwoO mnieMarzena
D ietetyczka starająca się przygotowywać potrawy zgodnie z zasadami zdrowego żywienia, smakosz słodkich wypieków, lubiący spędzać czas odkrywając nowe smaki.W mojej kuchni można poczuć zarówno zapachy potraw dietetycznych jak i niedietetycznych.Chciałabym się z Państwem dzielić pomysłami na zdrowe i smaczne potrawy oraz udowodnić, że prawidłowe odżywianie może być proste i przyjemne.Od jakiegoś czasu na blogu nie znajdziecie
cukru i białej
mąki, które na stałe wyeliminowałam ze swojej kuchni/diety ;)Mam nadzieję, że każdy znajdzie tu coś dla siebie.Kontakt:E-mail:
[email protected]