Składniki: ( na naczynie o wym. 21cm x 16cm)150g malin,3 łyżeczki kawy rozpuszczalnej,1 łyżka kakao,4 łyżki amaretto (30ml),500g serka mascarpone,250ml śmietanki 30%,50g cukru pudru,150g podłużnych biszkoptów.Przygotowanie:Kawę rozpuszczalną zaparzyć w szklance wody ( szklanka 250ml) i odstawić do ostygnięcia. Po ostygnięciu wymieszać z amaretto.Śmietankę ubić na sztywną masę. Pod koniec ubijania dodawać powoli cukier puder. Zmniejszyć obroty na najniższe gdy śmietanka jest już dobrze ubita i dodawać powoli serek mascaropne.Biszkopty maczać w kawie i wyłożyć pierwszą ich warstwę do naczynia. Na biszkotpach rozsmarować połowę masy. Następnie ponownie maczać biszkopty w kawie i wyłożyć jako kolejną warstwę. Biszkopty posmarować drugą połową masy. Oprószyć kakao i poukładać umyte i osuszone maliny. Wstawić do lodówki na kilka godzin.Smacznego!!!