Zachciało mi się ostatnio pulled pork. Nie dość, że smaczne, to potem jeszcze można odskoczyć kilka pożywnych obiadów czy kanapek do szkoły. Tym razem wieprzowinę zawinęłam w tortille i dodałam do niej jarmuż, a drugiego dnia, jak już placków nie było użyłam pełnoziarnistych bułek. Oj smakowało.Składniki:pulled porkjarmużmieszanka sałatajvarjogurt naturalnykoperekząbek czosnku przeciśnięty przez praskęsól, pieprztortille / bułkiWykonanie:Z jogurtu, koperku i czosnku przygotować sos. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Bułki (przekrojone) lub tortille podgrzać w opiekaczu. Posmarować ajwarem. Ułożyć na nich sałatę i porwany jarmuż. Na to to położyć wieprzowinę. Polać odrobiną sosu jogurtowego i opcjonalnie jeszcze odrobiną ajwaru. Wrapy zawinąć , bułkę przykryć drugą połówką. Dobre na ciepło lub na zimno jako kanapka do pracy.