Wykonanie
            Polecam krokiety z 
pieczarkami i 
żółtym serem to jeden z naszych smaków z dzieciństwa.Ten i inne przepisy znajdą Państwo również w menu głównymSkładniki :Na naleśnik i:2 czubate szklanki 
mąki3 szklanki 
mlekaszczypta so l i2 
jajkaolejFarsz:0,5 kg 
pieczarek2 średni ej wiel kości 
cebule1 czubata ły żecz ka 
masła klarowanego
Vegetta, s ó l i 
pieprz30 dag 
sera żółtegoPrzygotowanie:Przygotowanie naleśników: Dajemy wszystkie składniki do naczynia i przy pomocy miksera, mieszamy całość do uzyskania jednolitej masy. Jeśli ciasto jest zbyt wolne dodać 
mąki. Smażymy na 
oleju.Przygotowanie farszu : 
Pieczarki obieramy, kroimy w paski i obgotowujemy około 5 min. 
Między czasie 
cebulkę kroimy w kostkę. Następnie do patelni dodajemy 
masło i wrzucamy 
cebulkę oraz 
pieczarki. Doprawiamy 
solą, 
pieprzem oraz 
Vegetą i smażymy delikatnie aż 
cebulka i 
pieczarki będą miękkie.Składanie i panierowanie: Gdy naleśniki są już usmażone nakładamy farsz, posypujemy 
startym serem i skręcamy w rulonik obtaczamy w 
jajku doprawionym 
solą oraz 
pieprzem i odrobią 
Vegety, następnie 
bułka tarta i podsmażamy na 
oleju z każdej strony na chrupiącą skórkę. Smacznego