SKŁADNIKI:1 porcja rosołowa500 g mięsa wieprzowego na gulaszwłoszczyzna800 g pomidorów z puszki70 g przecieru pomidorowego2 ząbki czosnku2 liście laurowe2 ziarenka ziela angielskiegopieprz i sól do smakususzona bazylia i lubczyk do smaku2 łyżki oleju rzepakowegoPRZYGOTOWANIE:A więc tak :)Do misy multicookera wlewamy półtora litra wody. Dodajemy składniki. Zamykamy pokrywę i nastawiamy program SOUP i czas 60 minut.Oczywiście po ugotowaniu i wyłowieniu z zupy mięsa mogłabym użyć blendera do zmiksowania. Sęk w tym, że miałam już ich niezliczoną ilość i każdy się zwyczajnie psuł bardzo szybko. Zupę przelałam do Thermomixa i zmiksowałam 15 s/obr 7-10.Zupę podałam z drobno posiekanymi kawałkami mięska lub z makaronem tortellini :)