ßßß
Polecam przepis na surówkę z kapusty pekińskiej..Prosta.szybka w wykonaniu a zarazem bardzo smaczna surówka .Dodatek do mięs i ryb..Serdecznie polecamProdukty:1/2 główki średniej kapusty1/2 papryki czerwonej1/2 ogórka surowego1/2 pęczka koperkusos winegret:4 łyżki oleju rzepakowego2 ząbki czosnku.1 łyżeczka miodu ,sól,pieprz/przepis podany oddzielnie/..Wykonanie:kapustę ,paprykę oraz ogórek kroimy ..dodajemy drobno pokrojony koperek .polewamy sosem winegret..tzn.olej rzepakowy .czosnek przeciśnięty przez wyciskacz.miód pieprz . łączymy razem energicznie mieszając mątewką..Olej rzepakowy jest naturalnym źródłem kwasów omega – 3 i dlatego stosuje go w mojej kuchni .ponieważ dbam o zdrowie swoje i swojej rodzinyPodajemy do mięs lub ryby..Można dodać wiecej papryki każdej z koloru ..Powiązany przepis:karkówka po cygańskukotlet schabowy inaczejWspółpracaO bloguWitam. Pomysł na tego bloga wziął się stąd, że zobaczyłem w internecie reklamę akcesoriów kuchennych i pisało w niej "Ugotujmy Coś". I pomyślałem, że to dobra nazwa na blog kulinarny. Zarejestrowałem więc domenę ale że sam nie mam czasu prowadzić tego bloga to zaprosiłem do współpracy Jolantę (mam nadzieję, że kiedyś wspólnie przygotujemy jakąś potrawę na blog :-) ). Ja na blogu zajmuję się obróbką zdjęć i sprawami technicznymi. Jeszcze dodam, że lubię i gotować i zjeść coś smacznego a moje ulubione programy kulinarne to "Makłowicz w podróży", "Smaki Polskie” oraz "Dzika kuchnia", który był częścią Tajemnic kniei. Pozdrawiam.Krzysztof Milewski, Administrator
Gotowanie jest moją pasją od zawsze. Lubie gotować i eksperymentować. Podróże przyczyniły do rozszerzenia mojego sposobu patrzenia na smaki i gotowanie.Niemniej ciągle się uczę i podpatruje, analizuje i wyciągam wnioski. Mam nadzieję, że moje potrawy przypadną Państwu do gustu.Jolanta Marcinkiewicz, autorka wpisówZakaz kopiowania zdjęć z naszego bloguNajnowsze wpisyflaki wołowetort walentynkowyzapiekanka z brokułami i kurczakiemAKTUALNOŚCIALKOHOLE DOMOWEBEZ KATEGORIIDANIA DIETETYCZNEDANIA GŁÓWNEDANIA MIĘSNEDANIA REGIONALNEDANIA WEGETARIAŃSKIE / BEZMIĘSNEDANIA Z KARKÓWKIKREMYNAPOJE / KOKTAJLEPRZYSTAWKIRYBY / OWOCE MORZASAŁATKI / SURÓWKISŁODKOŚCISOSYZUPYStronyCIASTECZKADOBRE RADYKONTAKTPRZELICZNIK KULINARNYSAVOIR-VIVRE PRZY STOLEWspółpracaPopularne przepisychałwowiec bez pieczeniakarkówka pieczona w piekarnikuMetaZaloguj sięKanał RSS z wpisamiKanał RSS z komentarzamiWordPress.orgPolecamy
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zamknij Dowiedz się więcej