3 Bit - ciasto, które zawsze się udaje!!!7 paczek herbatników1 puszka masy kajmakowej2 szklanki mleka½ szklanki cukru1 cukier waniliowy5 łyżek mąki3 łyżki mąki ziemniaczanejkostka masła0,5 litra kremówki 30%2 śmietan fixy2 łyżki cukru pudruCzekolada do posypania wierzchuPrzygotować masę budyniową: szklankę mleka gotujemy z cukrem i cukrem waniliowym, w drugiej szklance mieszamy obie mąki. Do gotującego mleka dodać mączną zawiesinę i przez chwilę gotować. Gotowy budyń odstawiamy do wystudzenia.Masło miksujemy i dodajemy powoli budyń ucierając na puch.Na blaszkę o wymiarach ok. 30x25 wykładamy jedną warstwę ciastek, na to masę kajmakowa którą przykrywamy drugą warstwą ciastek, na to masę budyniową i trzecią warstwę ciastek. Na samym końcu ubita kremówkę z cukrem i fixem. Na wierzch ścieramy czekoladę.