Wykonanie
17 lipca 2014Składniki:Na ok 1l.soku:1/2 małego
arbuza2
pomarańczesok z 1/2
cytryny1 szklanka
wody mineralnej lub przegotowanej zimnej
Przygotowanie:
Owoce umyć. Z
arbuza odciąć skórę oraz usunąć pestki.
Pomarańcze obrać , usunąć błonki.
Owoce oraz
sok z cytryny i
wodę umieścić w wysokiej misce , zmiksować blenderem.Gotowy sok przecedzić dokładnie przez sitko by został sam płyn.( pomagając sobie dociskaniem ręką miąższu w sitku)SmacznegoPost navigation← Takim śniadaniem lub kolacją nie pogardzi żadne dziecko , zawszę wybierz chociaż parę elementów które z chęcią zje :)Pulpeciki przygotowałam dla 14
mies. córki. Z
ziemniakami lub
makaronem tworzą syty i zdrowy obiad. Gabrysia Wcinała aż miło było popatrzeć :) →