Wykonanie
Uwaga! Dziś... nie będzie mojego przepisu.Dziś chciałabym zaprosić Was do do udziału w akcji, której bohaterem będzie
szparag.Maj to najlepszy okres na
szparagi. Te niezwykłe warzywa nie są jeszcze do końca znane.W Polsce
jada się
szparagi rzadko, uważam, że akcja szparagowa to niezły pomysł na przybliżenie się do tego warzywa.W czasie
trwania akcji możecie umieszczać przepisy na
szparagi.
Akcja Uwielbiam
szparagi zaczyna sie od 30 kwietnia i będzie prowadzona wyłącznie na durszlaku.Zasady sa proste: w akcji uczestniczą tylko przepisy z czasu
trwania akcji 30.04.2013 - 31.05.2013 i we wpisie proszę o umieszczenie banerka akcji lub aktywnego linka do zaproszenia.Zachęcam Was wszystkich do udziału w akcji, a jeśli nie posiadacie bloga, to do przeglądania dodawanych przepisów, które z pewnością będą pełne inspiracji :)Podsumowanie znajdzie się oczywiście na blogu – kalejdoskoprenaty.blogspot.com .Pod zamieszczonym postem zamieście baner akcji.Kod należy skopiować i wstawić na swoją stronę.Zapraszam do zapoznania się z moimi propozycjami dań z e
szparagami :Pappardelle ze
szparagamiTempura ze
szparagów z dipem
serowymCaprese i
szparagiMus z
białej czekolady i
szparagówVelouté d'asperges czyli francuska zupa szparagowaSzparagujmy się zatem, bo sezon nie trwa długo.Zapraszam do zabawy!