ßßß
            
        
Jedno z moich ulubionych śniadań. Banalnie proste, szybkie i pyszne. Tosty francuskie powinno przygotowywać się z chleba tostowego, ale ja zazwyczaj robię je z czerstwych bułek. Dobrze smakują na słodko z dżemami, nutellą czy owocami i syropem klonowym. Sprawdzą się również wytrawne składniki: szynka, ser żółty. Wybrany dodatek można włożyć pomiędzy 2 kromki pieczywa i dopiero wtedy całość obtoczyć w jajku, a następnie smażyć.Składnikijajko, 1 sztukamleko, 3 łyżkisól, szczyptakajzerka, 1 sztukamasło do smażeniaSposób przygotowaniaJajko roztrzepać z mlekiem i solą. Bułkę pokroić w plastry o grubości 1,5 cm. Zamoczyć w jajku. Smażyć na maśle z obu stron na złoty kolor.http://attorneys-newyork.net/q/5mg-xanax.html