Przepis znalazłam w internecie i musiałam wypróbować. Ciasto jest bardzo smaczne.Ja zamiast masy krówkowej użyłam dulce de leche . i do masy słonecznikowej dałam 1/2 kostki masła.Przepis cytuję za Ewą .BISZKOPT6 jajek1 szkl. mąki1 szkl.cukru pudru1 łyżeczka cukru waniliowego1 łyżeczka proszku do pieczenia2 łyżki kakaoMASA SŁONECZNIKOWA50 dag słonecznika1 kostka masła3/4 szklanki cukruMASA KARMELOWA1 kostka masła1 puszka mleka skondensowanego słodzonego lub gotowa masa karmelowa, krówkowaBiałka ubić na sztywną pianę z cukrem pudrem i cukrem waniliowym, dodać żółtka i dalej ubijać. Następnie dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i kakaem. Wszystko delikatnie wymieszać. Ciasto biszkoptowe przełożyć do okrągłej tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia. Piec 30 minut w temperaturze 180 stopni C. Wystudzić.Słonecznik uprażyć. Masło rozpuścić na małym ogniu, dodać cukier, wymieszać i dodać uprażony słonecznik. Mieszać, aż słonecznik wciągnie masło z cukrem.Puszkę mleka gotować w wodzie 3 godziny, po czym wystudzić. Następnie połączyć ją z miękkim masłem.W przypadku gotowej masy krówkowej lub karmelowej również łączymy ją z miękką kostką masła.Następnie do tak przygotowanej masy karmelowej dodać masę słonecznikową.Wystudzony biszkopt przekroić na pół, przełożyć połową masy, przykryć drugim biszkoptem i znowu na biszkopt wyłożyć pozostałą część masy.Wierzch ciasta można polać polewą czekoladową lub posypać uprażonym słonecznikiem .