Wykonanie
października 16, 2014
Paczuszki z
ciasta filo nadziane
kokosową ricottą* i
śliwką / prażonym
masłem migdałowym i
gruszką oraz
żurawiną całoowocową podane z
kokosowym musem,
śliwką i pestkami
granatu*
ricotta +
cukier z kwiatu
kokosa + mus
kokosowySkładniki (na 4 sztuki)8 płatów
ciasta filorozpuszczone
masło gheedowolne dodatki (u mnie jak w opisie)Przygotowanie:1. Nagrzać piekarnik do 180 stopni.2. Płat posmarować
masłem i nałożyć na niego następny płat również natłuszczony. (Wystarczą dwa płaty na jedno
ciastko)2. Na każdy tak przygotowany płat nakładać ulubione dodatki. (U mnie jak w opisie)3. Piec około 13 minut.4. Podawać z ulubionymi dodatkami.Smacznego!Share This StoryYou Might Also Like