Nie mogłabym być wegetarianką. Lubię mięso i dość często gości ono na moim stole. Jednak przeważnie jest to drób. Dziś jednak chciałam dla odmiany przyrządzić coś innego. Mianowicie: wołowinę ;)Składniki:ok. 150g mięsa wołowegocebulamakaronostra paprykaprzyprawa do mięsaczosnekpieprzsóloliwaPrzygotowanie:Mięso kroimy w kostkę. Najlepiej zrobić to wieczorem, aby mogło się marynować przez całą noc;) Do miski wsypujemy przyprawy, w których obtaczamy mięso i zostawiamy je na całą noc, aby naszło. Następnego dnia przygotowania rozpoczynamy od pokrojenia w kostkę cebuli i podsmażenia jej na oliwie. Dodajemy mięso, czosnek, podlewamy wodą i dusimy przez ok 25-30minut. W tym czasie gotujemy makaron al dente. Gdy mięso będzie już miękkie, wrzucamy do niego makaron, mieszamy i podajemy ;) W razie potrzeby doprawiamy solą bądź pieprzem. \Smacznego ;)