Wykonanie
Dania i ciasta na każdy dzień!Social IconsStronyOstatnio dodaneLista zaprzyjaźnionych blogówAktualnościNajczęściej używane w kuchni miary1 szklanka
mąki - 150 g1 szklanka
cukru - 220 g1 szklanka
mleka - 1/4 l1 łyżka
oleju - 14 g1 łyżka
śmietany - 15 g1 łyżeczka
soli - 6 g1 łyżeczka
proszku do pieczenia - 5 g1 łyżka
mąki - 16 g1 łyżka
bułki tartej - 9 gŁączna liczba wyświetleńTechnologia Blogger .środa, 23 września 201570 dag piersi10 dag
cebuli2 łyżki
musztardy3 łyżki
oliwy1/2 szkl białego
wytrawnego winasólUmyte
mięso podzielić na porcje
cebule zetrzeć na tarce ,
musztardę wymieszać z
oliwą cebulą i
winem doprawić do smaku
solą na dno brytfanny położyć folię, ułożyć na niej
mięso, polać je sosem i szczelnie zawinąć piec w 190 stopniach około 35-40 min