ßßß
przepis:2 jajka2 łyżki mąki z pestek dyni2 łyżki jogurtu naturalnegobanansłodzidło (u mnie stevia)szczypta sody i proszku do pieczenia2-3 łyżki wody/mlekaolej kokosowy do smażenia na mus:pół awokadobananłyżka naturalnego kakaoBiałka ubijamy na sztywną pianę ze szczyptą soli, dodajemy żółtka i przesiewamy mąkę. Dokładnie mieszamy z bananem startych na małych oczkach tarki i jogurtem. Dodajemy sodę i proszek. Dolewamy trochę wody i smażymy pod przykryciem z obu stron na lekko natłuszczonej patelni.Mus: wszystkie składniki blendujemy.W sam raz na tłusty czwartek smażę tego grubasa. Wreszcie dobrałam się do mąki z pestek dyni i żałuję, że tak długo z tym zwlekałam! Chyba mam słabość do zielonych śniadań. A zielone śniadania w połączeniu z bananem to już w ogóle niebo!Wczoraj bardzo miłe spotkanie, a wieczorem długie rozmowy z rodziną. Muszę nauczyć się pewnych rzeczy od nowa, zacząć bardziej panować nad wszystkim, nad sobą w szczególności.pytania?-ASKinstagramMiłego dnia! :)