Wykonanie
Odkrycie roku! Smak jest powalający!

Składniki:2 łyżki
mąki pszennej2 łyżki
mąki sojowej2 łyżki
oliwy z oliwek3 łyżki
maślanki1 łyżka wiórek
kokosowych2 czubate łyżeczki błonnika
kakaowego4 łyżeczki
cukru0,5 łyżeczki
proszku do pieczenia1
jajkoNadzienie:ok. 9 łyżek
dżemu truskawkowegoDo dekoracji:
Bita śmietanaSos
czekoladowyKolorowa posypkaPrzepis:Składniki suche mieszamy ze sobą, następnie dodajemy składniki mokre i mieszamy aż powstanie masa (najlepiej bez grudek). Następnie ciasto umieszczamy w pojemniku plastikowym o średnicy ok. 10cm i wkładamy do mikrofalówki na 4 minuty.Po wyciągnięciu ciasta przekrawamy je na trzy części i nakładamy równomiernie nadzienie. Następnie układamy jak tort i dekorujemy. Uwierzcie mi i spróbujcie, jest mega!
