Wykonanie

Wspaniałą Pastę Fantastica przygotowałem z
tuńczykiem i okrasą.Żona ,która płacze przy siekaniu
cebuli podsunęła mi pomysł ze smalczykiem roślinnym. I tym pozytywnie zaskoczyła mnie Smakowita Pajda, którą
mogę stosować jako smakowitą okrasę z
cebulką i to bez łez !125 g Pasty Fantastica1 puszka
tuńczyka2 łyżki smalczyku roślinnego z
cebulką i
jabłkiem1
pomidorPasta szybko się gotuje,6 min i już na talerzu. Dodajemy osączonego
tuńczyka ,pokrojone
pomidory i polewamy stopionym smalczykiem z
cebulką. Okrasa bardzo smakowita.Smaczny ,ekspresowy obiadek w zasięgu każdego zgłodniałego. Polecam.Przepis bierze udział w konkursie - “Smakowita Pajda to kulinarna frajda!", którego sponsorem są ZT Kruszwica S.A. producent smalczyku roślinnego Smakowita Pajda.