Wykonanie

Na ten temat przeczytałem [TUTAJ]To właśnie fantazji szlachty zawdzięczamy bogatą tradycję hucznych zabaw tuż przed Wielkim Postem, przy suto zastawionym
stole pełnym wysokoprocentowych trunków. Wszyscy jedli i pili do upadłego wiedząc, że już wkrótce post i trzeba będzie zacisnąć pasa na długie 40 dni.Trzy dni szaleństwa kończył
śledzik. O północy do drzwi pukał Popielec - postać w łachmanach i ze
śledziem w dłoni, która była symbolem Wielkiego Postu. Przepędzał z karczmy wszystkich tancerzy, a tych bardziej opornych traktował batem.Zabieganym, zapracowanym i nie mającym czasu na przygotowanie
śledzi, polecam dwa doskonałe produkty firmy Food&Joy [TUTAJ]1.
Filet ze śledzia z
suszonymi pomidorami [TUTAJ]2.
Filet ze śledzia z
oliwkami [TUTAJ]Jedna z moich fanek zapytała mnie dlaczego korzystam z produktów firmy Food&Joy, odpowiem krótko - bo życie ma smak.W swojej kuchni zawsze używam świeżych i dobrych produktów. Te, które reklamuję spełniają moje oczekiwania, poza tym, sprzedawane są w rozsądnej cenie. Nigdy nie kupuję np.
szynki gotowanej, która kosztuje 12 zł za 1 kg. Zawsze zadaję pytanie, jak to możliwe świeża
szynka (
mięso) kosztuje 17 – 19 zł. za kg, a przetworzony produkt tylko 12 zł. Oczywiście znam odpowiedź.