Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
krewetki królewskie 20 sztuk
wino białe wytrawne 1 szklanek
masło 2 łyżek stołowychWykonanie:Odrobinę
wina odlać, a resztą zalać oczyszczone
krewetki i odstawić na 3 godziny do lodówki.Osączone nadziać na szpadki i posmarować rozpuszczonym
masłem.Szaszłyki opiekać na grillu, pilnując, żeby się tylko zrumieniły. W czasie grillowania skrapiać pozostałym
winem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia Polska
Owoce morzaPotrawy z GrillaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: