Na zrobienie tego ciasta , złożyły sie dwa święta -Dzień Taty i urodziny mojej córci. Torcik jest połączeniem serków z truskawkami i biszkoptami , zwięńczeniem jest galaretka :) Lekki, kremowy , w sam raz dla ochłody ;)Tortownica : średnica 21 cmSkładniki:2 op. biszkoptów (po 180 g )3 wanilioweserki ( po 250 g )4 łyżeczki żelatyny6 łyżek wodykilka truskawekgalaretka agrestowaSposób przygotowania:Przygotowac galaretkę według przepisu na opakowaniuŻelatynę rozpuścic w 6 łyżkach wrzątku. Dodac łyżkę serka homogenizowanego , zamieszac a następnie połączyc z resztą serków.W tortownicy ułożyc warstwę biszkoptów.Wyłożyc na nie częśc masy serowej. Ułożyc na niej kilka biszkoptów i pokrojonych na małe części truskawek, przykryc je masą serową.Na wierzchu ułożyc biszkopty tak by w połowie wystawały nad powierzchnię ciasta.Na sam koniec zalac tężęjącą galaretką.Na następny dzień ciasto gotowe z samego rana ;)Smacznego