Wykonanie
Najwyraźniej lato się rozpędziło :-) i dobrze :-) taka pogoda zawsze nastraja mnie optymizmem i dodaje mi energii :-) chociaż dziś z tą energią coś kiepsko... ale za to konferencja, na którą się dziś wybrałam była naprawdę warta udziału. Tylko podróż zmordowała mnie jak nigdy... dlatego na kolację była bardzo prosta, ale za to rewelacyjna w smaku, pasta do kanapek :-) Spróbujcie koniecznie...SKŁADNIKI1 puszka
tuńczyka w oleju (duże kawałki)1/2
awokado2
jajka1/2 pęczka
szczypiorku1 - 2 łyżki
majonezusól,
pieprzJajka gotujemy na twardo, studzimy i kroimy w drobną kostkę,
tuńczyka dzielimy widelcem na mniejsze kawałki,
awokado rozgniatamy widelcem,
szczypiorek drobno siekamy. Wszystkie składniki wkładamy do salaterki, doprawiamy
majonezem,
solą,
pieprzem i dokładnie mieszamy. I gotowe :-)