ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegofilet z ryby 1 sztuksok z cytryny według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniamąka według uznaniajajka 1 sztukbułka tarta według uznaniaolej według uznaniaWykonanie:Umyta, osuszoną rybę skropić sokiem z cytryny i oprószyć solą oraz pieprzem. Wstawić pod przykryciem na 30 minut do lodówki. Następnie obtoczyć w mące, roztrzepanym jajku oraz tartej bułce i smażyć na rumiano z obu stron, na rozgrzanym oleju.Uwagi:Filet można też natrzeć imbirem lub ziołami.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: