Wielowarstwowe ciasto z kremem budyniowym, masą kokosową i bezą - sama słodycz.SKŁADNIKI:3 szklanki mąki pszennej1 łyżeczka proszku do pieczeniacukier wanilinowy8 łyżek mleka4 jajka1 szklanka cukru1/2 kostki masłaSkładniki ciasta zmiksować - zaczynając od masła z cukrem. Podzielić na dwie części, wyłożyć dwie blachy jednakowej wielkości.masa kokosowa:1 kostka masła1 szklanka cukru25 dag wiórków kokosowych4 łyżki mlekaSkładniki masy zagotować w garnuszku, wyłożyć na ciasto z pierwszej blachy. Piec w piekarniku nagrzanym do temperatury 175 stopni C przez ok.15-20 minut - do zrumienienia.beza:4 białka4 łyżki cukru1 szklanka cukru pudruBiałko ubić, dodać cukier, a następnie stopniowo cukier puder. Wyłożyć na ciasto z drugiej blachy. Piec w temperaturze 150-175 stopni C przez ok. 15 minut.masa budyniowa:budyń śmietankowy lub waniliowy1/2 l mlekacukier i kwasek cytrynowy do smaku1 kostka masłaZ mleka i budyniu przygotować budyń, zgodnie z opisem na opakowaniu. Schłodzić. Masło zmiksować, stopniowo dodając budyń, cukier i kwasek.Ciasto z bezą posmarować słoiczkiem dżemu malinowego. Wyłożyć masę budyniową. Przykryć ciastem z masą kokosową. Schładzać przez min. 3 godziny w lodówce.