SKŁADNIKI:CIASTO NA NALEŚNIKI MAROKAŃSKIEOKOŁO 6 - 8 SZTUK (<- KLIKNIJ LINK)NADZIENIE:1 CUKINIA2 ZĄBKI CZOSNKUSZCZYPTA SOLI I PIEPRZUPRZYPRAWA GRILL KLASYCZNY KAMIS3 ŁYŻKI MUSZTARDY1 ŁYŻKA PIEPRZU4 ŁYŻKI OLIWY1/2 SZKLANKI ŚWIEŻEJ MIĘTY1 ŁYŻKA SOKU Z CYTRYNYSER FETA LUB MOZZARELLAPOMIDOR1 - 2 PAPRYCZKA CHILLIWYKONANIE:SKŁADNIKI NA CIASTO PRZYRZĄDZAMY WEDŁUG PRZEPISU -> LINK TUTAJ .CUKINIE POKROIĆ W PLASTRY GRUBOŚCI OKOŁO 1 CM I NATRZEĆ CZOSNKIEM, SOLĄ I PIEPRZEM - POLAĆ 1 ŁYŻKĄ OLIWY I SOLIDNIE DOPRAWIĆ PRZYPRAWĄ GRILLOWĄ KAMIS - ODSTAWIĆ.DO MISKI DAJEMY MUSZTARDĘ - MIESZAMY JA Z PIEPRZEM, OLIWĄ I SOKIEM Z CYTRYNY - MIESZAMY.ZACZYNAMY SMAŻYĆ NALEŚNIKI NA DOBRZE ROZGRZANEJ PATELNI, A NA DRUGIEJ PATELNI ( GRILLOWEJ ) SMAŻYMY CUKINIE Z OBU STRON OKOŁO 3 - 5 MINUT ( Z KAŻDEJ STRONY NA MAŁYM OGNIU ).NA NALEŚNIKACH UKŁADAMY CUKINIE I RESZTĘ SKŁADNIKÓW - WEDŁUG WŁASNEJ INWENCJI TWÓRCZEJ ;)DEKORUJEMY MIĘTĄ I BAZYLIĄ.