ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 5SkładnikLogo Ilość Czegofasola biała 1 szklanekburaki 3 sztukseler 1 sztukmarchew 2 sztukpietruszka 1 sztuknatka pietruszki 1 sztukliście laurowe 2 sztukziele angielskie 4 sztukśmietana 4 łyżek stołowychmasło 1 łyżek stołowychWykonanie:Fasolę ugotować w 2 litrach wody z dodatkiem masła. Warzywa pokroić w kostkę, natkę drobno posiekać. Do gotującej się fasoli dodać warzywa, połowę posiekanej natki, liście laurowe i ziele angielskie. Kiedy warzywa zmiękną dodać pozostałą część natki i śmietanę. Dodać sól i zamieszać.ZupyZupy weg.Komentarze:Autor: skorpionData: 2009-11-18super przepisikAutor: marzeniewData: 2009-04-29zdroweAutor: IzaData: 2008-11-02Istotny błąd...poprawiony dziękujemy!Autor: gracepData: 2008-11-02Do barszczu ukrainskiego...3 sztuki budyniu czekoladowego???? a gdzie - buraki,pomidory,kapusta!Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: