ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegofilety z wędzonej makreli 400 gramówśmietana 4 łyżek stołowychcykoria 2 sztukszczypiorek według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Obraną z ości i skórki rybę zmiksować ze śmietaną. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Przełożyć do miseczek i wstawić na 60 minut do lodówki (można miseczki wyścielić folią, aby łatwiej można było wyjąć babeczki) Przed podaniem babeczki wyłożyć na talerze, ozdobić liśćmi cykorii oraz szczypiorkiem lub natką pietruszki.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybWielkanocDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: