Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegofilety z
wędzonej makreli 400 gramów
śmietana 4 łyżek stołowych
cykoria 2 sztuk
szczypiorek według uznania
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Obraną z ości i skórki
rybę zmiksować ze
śmietaną. Doprawić do smaku
solą oraz
pieprzem. Przełożyć do miseczek i wstawić na 60 minut do lodówki (można miseczki wyścielić folią, aby łatwiej można było wyjąć babeczki) Przed podaniem babeczki wyłożyć na talerze, ozdobić liśćmi
cykorii oraz
szczypiorkiem lub
natką pietruszki.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybWielkanocDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: