ßßß
Składniki:Główka sałatyKilka pomidorków koktajlowych3-4 pieczarkiOgórek zielony1/3 szklanki kukurydzy1/3 szklanki fasoliKawałek wędzonego boczkuKilka rzodkiewek1/2 paprykiGarść oliwekŁyżka oleju z pestek z dyni Zielony NurtPrzyprawy (bazylia, pieprz, zioła prowansalskie)Oliwa z oliwekBoczek kroimy w drobną kostkę, smażymy na złoty kolor, przekładamy na ręcznik papierowy, odsączamy z nadmiaru tłuszczu i odstawiamy.Warzywa i pieczarki myjemy, następnie kroimy.Wszystkie składniki łączymy, dodajemy łyżkę oleju z pestek dyni oraz przyprawy. Delikatnie mieszamy.Smacznego!W przepisie wykorzystałam produkt firmyWpisując kod BL100019 otrzymacie w sklepie internetowym zniżkę 5 zł na zakupy (uwaga: kod działa przy zakupach min. 50 zł).