ßßß
 
            
         Składniki:- 3 kotlety schabowe (przykładowa ilość),- 3 plasterki sera żółtego,- bułka tarta, jajko,- warzywa (marchewka, fasola szparagowa),- sól, pieprz do smaku,- olej do smażenia.
Składniki:- 3 kotlety schabowe (przykładowa ilość),- 3 plasterki sera żółtego,- bułka tarta, jajko,- warzywa (marchewka, fasola szparagowa),- sól, pieprz do smaku,- olej do smażenia. Kotlety umyć, można delikatnie rozbić, przyprawić solą i pieprzem. Na każdego kotleta ułożyć plaster sera i zwinąć. Maczać w jajku, potem w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju, na złoty kolor. Warzywa gotować w osolonej wodzie przez ok. 8 min.Smacznego, Kasia ; )
Kotlety umyć, można delikatnie rozbić, przyprawić solą i pieprzem. Na każdego kotleta ułożyć plaster sera i zwinąć. Maczać w jajku, potem w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju, na złoty kolor. Warzywa gotować w osolonej wodzie przez ok. 8 min.Smacznego, Kasia ; )