Wykonanie
Jajka to wielkanocna tradycja. Zazwyczaj przygotowujemy tradycyjne
jajka, gotowane, ale
czemu nie przygotować
jajek faszerowanych, które sprawdzą się nie tylko na świątecznym
stole, ale na każdym rodzinnym spotkaniu.
![](/Data/Images/szybkotaniosmacznie.blogspot.com\2013_slash_03_slash_wielkanocne-jajka-faszerowane/l/-421708595.jpg)
Do przygotowania potrawy potrzebujemy:- kilka
jajek-
majonez lub/i
jogurt- szczypiorek/koperek/pietruszkę- 1 puszkę
tuńczyka w sosie własnymUgotowane
jajka przekrawamy na pół. Wyciągamy
żółtka do osobnej miseczki i dodajemy majonez/jogurt ,
tuńczyka i
kapary. Wszystko mieszamy, doprawiamy
solą i
pieprzem.Ozdabiamy plastrem
rzodkiweki.Życzę Wam smacznego!