ßßß
Wiosenne przesilenie to trudny czas, jakoś tak człowiekowi smutno, ale nie ma co się poddawać, trzeba ratować się minerałami i witaminami czyli sałatką i żółtymi karteczkami Beaty Pawlikowskiej. Grunt to pozytywne nastawienie i dobre jedzenie:)
sałata lodowa – 1 sztkiełki brokuła – 3 garścioliwki czarne – 100 gpomidorki koktajlowe – 250 gmozzarella małe kulki – 200 goliwa z oliwek – 4 łyżkisok z cytryny – 2 łyżkisól do smakupieprz czarny do smakuPrzygotowanie:Sałatę umyć i osuszyć a następnie porwać rękami na małe kawałki. Odcedzić z zalewy oliwki oraz małe kulki mozzarelli i dodać do sałaty. Pomidorki umyć i pokroić na połówki.Wymieszać razem: kiełki, sałatę, oliwki, pomidorki, mozzarellę. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem i skropić sokiem z cytryny oraz oliwą.