Wok dostałam w prezencie od Mikołaja, oto jego pierwszy test :)Składniki1 pojedynczy filet z kurczaka1 mała cukinia1 garść grzybów mun1 dymkasos sojowyocet ryżowycurryprzyprawa do dań z wokaolej arachidowymakaron błyskawicznySposób przygotowaniaMięso pokroić w paski, dodać 3-4 łyżko sosu sojowego, 1 łyżkę octu ryżowego i 1 łyżkę przyprawy do dań w woka. Wymieszać odstawić na pół godziny.Grzyby mun namoczyć i pokroić w paski, cukinię wydrążyć i pokroić w cienkie plasterki, dymkę posiekać. Warzywa posypać curry i wymieszać.Makaron przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. W woku rozgrzać 2 łyżki oleju arachidowego. Podsmażyć mięso, wyjąć do miski. Wrzucić warzywa, podsmażyć cały czas mieszając. Dodać mięso i makaron. Podsmażyć jeszcze około 5 minut. Smacznego :)Łączna liczba wyświetleńDarmowy Hosting CBA.PL