Składniki :szklanka maki pszennejjajko100g masłasól2 budynie (waniliowy, czekoladowy)2 szklanki mleka2 kiwi5 dużych truskaweknektarynka2 jabłkacukiercynamonSposób przygotowania :Ciasto :Mąke przesiać,posiekać z masłem dodać sól i jajko. Zagnieść ciasto uformować kule, owinąć folia spożywczą, następnie odstawić do lodówki na 40 minut.Ciasto wyłożyć na blaszkę , wcześniej posmarowaną masłem. Uformować brzegi, spód nakłuć widelcem. Piec w piekarniku ok 15 minut w temperaturze 180 ° C.Masa:Budyń ugotować z jednej szklanki mleka, ugotowany wyłożyć na upieczoną tartę, połowę budyniem waniliowym, drugą czekoladowym. Na wierzch ułożyć pokrojone owoce. Jabłka wcześniej obtoczyć cukrem i cynamonem. Tarte włożyć do piekarnika na 20 minut - piec w temperaturze 150 ° C.Gdy przestygnie wstawić do lodówki.