ßßß
 
            
         Składniki:- 2 cukinie- 200-300 g pieczarek- 2 średnie cebule- 4 ząbki czosnku- 2 jajka- 1 łyżeczka suszonej bazylii- sól, pieprz- 1 łyżka posiekanej natki- 1 łyżeczka ziół prowansalskich- tarty żółty serCukinie przekroić wzdłuż, łyżeczką wydrążyć nasiona i posolić.
Składniki:- 2 cukinie- 200-300 g pieczarek- 2 średnie cebule- 4 ząbki czosnku- 2 jajka- 1 łyżeczka suszonej bazylii- sól, pieprz- 1 łyżka posiekanej natki- 1 łyżeczka ziół prowansalskich- tarty żółty serCukinie przekroić wzdłuż, łyżeczką wydrążyć nasiona i posolić. Pieczarki i cebulę pokroić w kostkę i przesmażyć na maśle do zrumienienia.Pod koniec smażenia wbić dwa jajka, dodać zioła i przyprawy, dokładnie wymieszać . Przygotowany farsz nałożyć na połówki cukinii.
Pieczarki i cebulę pokroić w kostkę i przesmażyć na maśle do zrumienienia.Pod koniec smażenia wbić dwa jajka, dodać zioła i przyprawy, dokładnie wymieszać . Przygotowany farsz nałożyć na połówki cukinii. Zapiekać całość w piekarniku rozgrzanym do temperatury 200 stopni przez 10 minut. Gorące posypać tartym, żółtym serem.Podawać z młodymi ziemniaczkami,z odrobiną masła i z surówką np. z marchewki.poniedziałek, 02 lipca 2012, pao77poleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »KomentarzeOstatnie wpisyMIODOWE GWIAZDKIDESER "SZARLOTKA" NA PŁATKACH ...KOPYTKA Z WĘDZONYM TWAROGIEM, ...ZUPA SELEROWO-CZOSNKOWA Z ...MUFFINKI ...CHRUPIĄCE PLACKI ZIEMNIACZANE ...KURCZAK W CIEŚCIE NA SPOSÓB ...BABKA KAKAOWAKOPYTKA BAZYLIOWE Z ...CYNAMONOWE BUŁECZKI--------------------------------------..........................................------------------------------------------- -------------------------------------------trwa inicjalizacja, prosze czekac... darmowe próbki-----------------------------------------first minute 2013 Wizyty dzienne na stronę---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zapiekać całość w piekarniku rozgrzanym do temperatury 200 stopni przez 10 minut. Gorące posypać tartym, żółtym serem.Podawać z młodymi ziemniaczkami,z odrobiną masła i z surówką np. z marchewki.poniedziałek, 02 lipca 2012, pao77poleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »KomentarzeOstatnie wpisyMIODOWE GWIAZDKIDESER "SZARLOTKA" NA PŁATKACH ...KOPYTKA Z WĘDZONYM TWAROGIEM, ...ZUPA SELEROWO-CZOSNKOWA Z ...MUFFINKI ...CHRUPIĄCE PLACKI ZIEMNIACZANE ...KURCZAK W CIEŚCIE NA SPOSÓB ...BABKA KAKAOWAKOPYTKA BAZYLIOWE Z ...CYNAMONOWE BUŁECZKI--------------------------------------..........................................------------------------------------------- -------------------------------------------trwa inicjalizacja, prosze czekac... darmowe próbki-----------------------------------------first minute 2013 Wizyty dzienne na stronę--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Szukaj przepisów naChcesz mieć swoje przepisy na swoim blogu?------------------------------------------ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------- ------------------------------------------Pisz blogzamów newsletter
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Szukaj przepisów naChcesz mieć swoje przepisy na swoim blogu?------------------------------------------ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------- ------------------------------------------Pisz blogzamów newsletter