Wykonanie
            
delikatne, lekkie ciasto i puszysta budyniowa masa. co tu dużo mówić... czego chcieć więcej?Składniki na ciasto:1 szklanka 
wody150g 
margaryny1 opakowanie 
cukru waniliowego1 szklanka 
mąki pszennej5 
jajekszczypta 
soliszczypta 
proszku do pieczeniaWodę zagotowujemy razem z 
margaryną i 
cukrem waniliowym. Ściągamy garnek z ognia i wsypujemy 
mąkę, ciągle mieszając. Garnek znowu stawiamy na gazie i ciągle mieszając gotujemy jeszcze około 2-3 minuty. Ciasto ma być jednolite i ładnie odchodzić od garnka. Tak przygotowane ciasto ostawiamy do wystygnięcia.Kiedy ciasto będzie już wystudzone, rozcieramy je mikserem i dodajemy po jednym 
jajku ciągle miksując. Na samym końcu dodajemy 
sól i 
proszek do pieczenia i miksujemy do połączenia składników.Ciasto dzielimy na 2 części. Pierwszą połowę wykładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia, pieczemy ok. 30 minut w temperaturze 200°C. Tak samo pieczemy drugą połowę ciasta.Gdy ciasto się piecze, my możemy przygotować masę.Potrzebne będą:3 szklanki 
mleka¾ szklanki 
cukru2 łyżeczki 
cukru waniliowego4 kopiate łyżki 
mąki pszennej4 kopiate łyżki 
mąki ziemniaczanej2 
żółtka200g 
masła w temperaturze pokojowejZagotowujemy 2 szklanki 
mleka i 
cukier. Pozostałe 
mleko mieszamy dokładnie z 
żółtkami, 
cukrem waniliowym i 
mąkami - ja zrobiłam to blenderem, aby nie było żadnych grudek. Dodajemy do gotującego się 
mleka, szybko mieszając, aby nie powstały grudki. Gotujemy około jedną minutę, ciągle mieszając. Pozostawiamy do ostygnięcia. Miękkie 
masło ucieramy mikserem na puszystą masę. Dalej miksując, dodajemy stopniowo zimny 
budyń.Masę budyniową rozsmarowujemy na jednym blacie ciasta, przykrywamy drugim blatem. Ciasto wstawiamy do lodówki, na co najmniej 2 godz.Gotowe posypujemy 
cukrem pudrem.Smacznego :)źródło