-1 cebula-4 łyżki masła-1 duża marchewka-1 pierś kurczaka-2 małe cytryny-kostka rosołowa-ok. 200g połamanego spaghetti-150g śmietany do zup-sól i pieprzCebulę pokrój w drobną kostkę, marchewkę w cienkie plastry. Pierś kurczaka dokładnie umyj i pokrój w kostkę. W garnku stop masło, dodaj warzywa i mięso. Duś ok. 10 min co jakiś czas mieszając.Obierz cytryny, a skórki i wyciśnięty sok umieść w garnku z warzywami i mięsem. Pokrusz kostkę rosołową i wsyp ją do garnka. Mieszając doprowadź do wrzenia. Gotuj ok. 35 min co jakiś czas mieszając.W międzyczasie ugotuj spaghetti (al dente).Skórki cytryny wyjmij za pomocą łyżki cedzakowej. Posól i popieprz do smaku. Dodaj śmietanę i mieszaj zupę nie dopuszczając do wrzenia. Zestaw garnek z palnika i przelej do miseczek.Smacznego!