Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« KONKURS KUPIEC -
WYNIKIPyszne
mięsko w sosie ... »Nie ma to jak zupa z
buraczków Moja córcia
mówi na nią burakowa :)
Woda 3 litry
ziemniaki 6 sztuk
Marchewka 1 sztuka starta na jarzeniówce
liść laurowy 2 sztuki
ziele angielskie 2 sztukiskrzydełka 4 sztukiBulionetka drobiowa 2 sztuki
czosnek 3 ząbki w całości
Buraczki ze słoiczka ja wekuje na zimę starte na tarceDo Garnka wlewamy
wodę dodajemy skrzydełka
liść laurowy ,
ziele angielskie czosnek oraz
ziemniaki pokrojone w kostkę i
marchewkę startą. Gotuję na małym ogniu do miękkiego
ziemniaka Następnie dodaje bulionetke 2 sztuki drobiowe i nadal gotuje jakieś 15 minut. Na koniec dodaje
buraczki wkładam wszystko ze słoiczka takiego po
dżemie .Gotuje nadal na małym ogniu jakieś z 20 minut i gotowe :)
poniedziałek, 07 maja 2012, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter