Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Szaszłyki w marynacieLekka
sałatka »Zapiekanka wymyśliłam na poczekaniu z tego akurat co miałam w domu :)SKŁADNIKI:500 gram
boczku4
pieczarkimakaron rurki 350 gram1
bulion wołowy150 gram
sera żółtegoprzecier pomidorowy 2 łyżkiPRZYGOTOWANIE:1-
Makaron rurki 350 gram gotujemy na półtwardo2-500gram
boczku mielimy przez maszynkę na średnich oczkach3-4 Duże
pieczarki mielimy na średnich oczkach4- Smażymy na patelni
boczek zmielony z
pieczarkami zmielonymi5- W misce rozrabiamy 1 bulin wołowy w 100 mili
wody i dodajemy do usmażonego
boczku i
pieczarek do tego dodajemy dwie łyżki
przecieru pomidorowego 1 łyżeczkę 1-150 gram
sera żółtego trzemy na tarce i posypujemy na sos z
boczku i
pieczarek zapiekamy 25 minut w 180 stopniach
wtorek, 07 lutego 2012, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter