Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Dyniowa pokusa z
migdałami i ...
Chleb żytni ze
słonecznikiem ... »
Karkówka z grilla -Severin RG 2671 (Raclette, okrągły, 6 mini patelni)Jak zapewne wiecie jestem w programie blogerskim i testuje różne fajne produkty i sprzętDzisiaj dla was przetestuje Grill który dostałam w ramach współpracy blogerskiej od Redcoon.plGrill możecie w całości zobaczyć na stronie Redcoonu
piwo 200 ml
czosnek sprasowany 4 ząbki
papryka czerwona mielona 4 łyżeczki
sól do smaku
pieprz biały mielony 1 szczypta Kamis
cebula czerwona1kg
karkówki1. Nacieramy
karkówkę solą pieprzem papryką czerwoną mieloną i sprasowanym
czosnkiem2. Wkładamy do miseczki i zalewamy
piwem dodajemy
cebule pokrojoną w talarki , z 2 godziny trzymamy w
piwie .3.
Potem na grilla i smażmy podlewając
piwem albo marynata która zostanie nam .Musze powiedzieć , że jestem zadowolona z grilla .
Mięso fajnie się griluje upieczone bez problemu .
Piwo nie wyciekło w trakcie pieczenia .
Jadłam z zadowoleniem .Aby wyczyścić wystarczy zalać
wodą i
potem tylko przetrzeć ściereczką i gotowe . Idealnie nadaję się na spotkania ze znajomymi .
czwartek, 14 listopada 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter