ßßß
Moja kolejna propozycja do Tęczowej Książki Kucharskiej :) Wymyślona specjalnie dla niej, jak i z powodów czysto praktycznych - musiałam zutylizować kurczaka i marchew z rosołku :) Pasta wyszła naprawdę smaczna i tak bajecznie prosta, że aż mnie dziwi, że wcześniej nie wpadłam na ten pomysł :) Kilka składników, blender i szybkie śniadanko lub kolacja gotowa :) Świetnie smakuje z ciemnym chlebkiem i plasterkiem kiszonego ogórka na wierzchu. Szczerze polecam.
Składniki:kawałki gotowanego kurczaka - u mnie dwa udkagotowana marchew z rosołu - u mnie duużo marchewki1/4 dużej cebuli3 łyżeczki ostrej musztardy - u mnie sarepskiej2 łyżki majonezupieprzsólKurczaka zblenderować razem z marchewką. Cebulkę bardzo drobno pokroić w kosteczkę, dodać do pasty. Dodać musztardy i majonezu, doprawić do smaku. Wymieszać i ..już :) Smaczności !!!!
