Wykonanie
Drodzy,22 czerwca w sobotę znajdę się w Opolu na pikniku kulinarnym "Żarłostacja" . Prócz zabawy i przygody czeka mnie rozmowa ze wszystkimi zainteresowanymi o tym, jak łatwo jeść zdrowiej...zdrowiej niż zwykle.Chciałabym opowiedzieć jak wyeliminować z kuchni białą
mąkę,
cukier i
sól. Przedstawić substytuty i podpowiedzieć proste przepisy bez ich użycia.
Taki mam pomysł, ale chciałabym się Was poradzić o czym chcielibyście porozmawiać ze mną na takim wydarzeniu? Czy macie jakieś wątpliwości, które chodzą Wam po głowach? Do przyszłej soboty jeszcze trochę czasu, a ja
mogę zaczerpnąć wcześniej porady i dobrze się przygotować.
Tak więc piszcie: O czym mówić?! Jakie tematy Wam przychodzą do głowy? Czy coś przygotować do degustacji? Co?No i
dajcie oczywiście znać, kto z Was się wybierze i kogo
będę miała okazję poznać :)Pozdrawiam Wszystkich i dzięki za podpowiedzi ;)