Wykonanie
« Powrót  Opis:Życzę Smacznego..Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 12(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
rum według uznania
twarozek 1 kilogramów
proszek do pieczenia 1 łyżek deserowych
budyn waniliowy 2 sztuk
jajka 3 sztuk
cukier 25 dekagramów
maslo 25 dekagramówWykonanie:Wszystko Razem dokładnie wymieszać i odstawić na 5 minut do lodówki.Następnie wlać do foremki najlepiej okrągłej.Włożyć do ciepłego piekarnika i piec około 1 godziny przy temperaturze 170 stopni.Uwagi:
Rum lub
olejek rumowy.Autor: wiolasgZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: