ßßß Cookit - przepis na Sernik bez spodu

Sernik bez spodu

Wykonanie

« Powrót  
Opis:
Życzę Smacznego..
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 12
(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 2
Składnik
Logo Ilość Czego
rum według uznania
twarozek 1 kilogramów
proszek do pieczenia 1 łyżek deserowych
budyn waniliowy 2 sztuk
jajka 3 sztuk
cukier 25 dekagramów
maslo 25 dekagramów
Wykonanie:
Wszystko Razem dokładnie wymieszać i odstawić na 5 minut do lodówki.Następnie wlać do foremki najlepiej okrągłej.Włożyć do ciepłego piekarnika i piec około 1 godziny przy temperaturze 170 stopni.
Uwagi:
Rum lub olejek rumowy.
Autor: wiolasg
Zobacz inne przepisy użykownika!
Ciasta i Desery
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/9651/Sernik-bez-spodu