Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 5SkładnikLogo Ilość CzegoSchłodzony
sok pomidorowy 250 mililitrówSrebna tequila 45 mililitrów
sos worcestershire 1 łyżek deserowych
tabasco według uznania
sok z cytryny 1/2 sztuk
sól selerowa według uznania
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:Do dużego dzbanka wlać schłodzony
sok pomidorowy, a następnie tequilę, cały czas mieszając. Dodać
sos worcestershire i dobrze zamieszać. Dodać kilka kropli
tabasco i
sok z cytryny. Spróbować i przyprawić do smaku
solą selerową i zwykłą oraz
pieprzem. Podawać w wysokiej smukłej szklance napełnionej kostkami
lodu, z
łodygą selera do mieszania.Autor: FloressZobacz inne przepisy użykownika!
AlkoholeKoktajleKuchnia MeksykańskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: