Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
Cherry brandy 20 mililitrów
rum 40 mililitrówsok z
pomarańczy 60 mililitrówsok z limy 20 mililitrów
syrop Grenadine według uznania
ananas w plastrach 1 sztuk
wiśnia maraskino 1 sztuk
ananas liście 1 sztukWykonanie:Do shakera wrzucić kilka kostek
lodu, wlać wszystkie składniki w następującej kolejności:sok z
pomarańczy, sok z limy,
Cherry Brandy, Myer`s
Rum. Zamknąć szczelnie naczynie i potrząsać nim 20s, aby składniki dokładnie się połączyły i schłodziły. Przelać przez sitko do wysokiego, rozszerzającego się ku górze kielicha i wrzucić 3 kostki
lodu. Dodać kilka kropli
syropu Grenadine tak, aby utworzyły purpurową smugę. Kielich przybrać kwiatem zrobionym z liści i plastra
ananasa oraz wisienki koktajlowej.Uwagi:
syrop Grenadine - 10 kropliAutor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!
AlkoholeDrinki (z
Brandy)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: