Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
ocet 1 łyżek stołowych
sok z cytryny 3 łyżek stołowych
oliwa 5 łyżek stołowychlistki
bazylii 1 łyżek deserowych
natka pietruszki 1 łyżek deserowych
szczypiorek 0,25 pęczek
cukier według uznania
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Utrzeć
ocet z
sokiem cytrynowym, odrobiną
soli,
pieprzu oraz
cukru. Ucierając, stopniowo dolewać
oliwę. Na koniec wymieszać z posiekaną
bazylią,
natką pietruszki oraz
szczypiorkiem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: