ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegoocet 1 łyżek stołowychsok z cytryny 3 łyżek stołowycholiwa 5 łyżek stołowychlistki bazylii 1 łyżek deserowychnatka pietruszki 1 łyżek deserowychszczypiorek 0,25 pęczekcukier według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Utrzeć ocet z sokiem cytrynowym, odrobiną soli, pieprzu oraz cukru. Ucierając, stopniowo dolewać oliwę. Na koniec wymieszać z posiekaną bazylią, natką pietruszki oraz szczypiorkiem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: