Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
oscypek 1 sztuk
jajka 2 sztuk
bułka tarta 100 gramów
olej według uznaniaWykonanie:Pokroić
oscypek na plastry pół cm grubości. Plastry
sera panierować w rozkłóconych jajkach, a
potem w
bułce tartej. N
oleju smażyć
ser partiami na złoty kolor. Podawać z
razowym pieczywem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: