ßßß Cookit - przepis na Oscypek panierowany

Oscypek panierowany

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 2
(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
oscypek 1 sztuk
jajka 2 sztuk
bułka tarta 100 gramów
olej według uznania
Wykonanie:
Pokroić oscypek na plastry pół cm grubości. Plastry sera panierować w rozkłóconych jajkach, a potem w bułce tartej. N oleju smażyć ser partiami na złoty kolor. Podawać z razowym pieczywem.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Polska
Potrawy z serem
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/12431/Oscypek-panierowany