Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
filety śledziowe 4 sztuk
cebula 3 sztuk
olej 70 mililitrów
cukier według uznania
papryka według uznania
koncentrat pomidorowy (mała puszka)1 sztuk
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Oczyszczoną, posiekaną
cebulę zeszklić na
oleju, dodać koncentrat i trochę
wody. Doprawić, minutę podgrzewać i ostudzić. Pokrojone na kawałki
śledzie ułożyć w słoju, przekładając każdą warstwę
cebulą. pozostawić na noc. Podawać razem z
cebulą na czarnym
chlebie posmarowanym
masłem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybWigiliaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: