Wykonanie
« Powrót  Florinis
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 1Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
ser feta 200 gramów
oliwa z oliwek według uznania
czosnek 1 ząbki
papryka 4 sztukWykonanie:Umyć
papryki i oczyścić z pestek, do środka każdej włożyć porcję
sera. Kilka łyżek
oliwy wymieszać ze zmiażdżonym
czosnkiem, szczypta
soli oraz
pieprzu. Tą
oliwa posmarować
papryki. Faszerowane
papryki ułożyć na tacce do grillowania lub zawinąć w folię aluminiową. Upiec na grillu lub w piekarniku. Podczas grillowania można polewać pozostałą
oliwą z
czosnkiem. Do dania można także użyć
papryki konserwowej.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia GreckaPotrawy z GrillaPotrawy z
seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: