ßßß Cookit - przepis na Florinis

Florinis

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Florinis
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 1
Ilość ocen : 1
Składnik
Logo Ilość Czego
ser feta 200 gramów
oliwa z oliwek według uznania
czosnek 1 ząbki
papryka 4 sztuk
Wykonanie:
Umyć papryki i oczyścić z pestek, do środka każdej włożyć porcję sera. Kilka łyżek oliwy wymieszać ze zmiażdżonym czosnkiem, szczypta soli oraz pieprzu. Tą oliwa posmarować papryki. Faszerowane papryki ułożyć na tacce do grillowania lub zawinąć w folię aluminiową. Upiec na grillu lub w piekarniku. Podczas grillowania można polewać pozostałą oliwą z czosnkiem. Do dania można także użyć papryki konserwowej.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Grecka
Potrawy z Grilla
Potrawy z serem
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/11125/Florinis