Wykonanie
Wakacje już się kończą, a ja czuję się tak, jakbym ich praktycznie nie miała. Dużo się dzieje, a jeszcze więcej przyniosą kolejne miesiące. Zanim jednak napiszę o tym, co robiłam w lipcu i sierpniu kilka zapowiedzi nadchodzących wydarzeń.20 sierpnia 2016, g. 13:00Wraz z Dominiką Biegańską (prowadzącą Szczyptę
Chilli w Zet
Chilli) będziemy rozmawiały o japońskich słodyczach. Nie zabraknie też konkursu z nagrodami książkowymi.20 sierpnia 2016, g. 11:00, 12:00 i 14:00, Polcon, WrocławPolcon to największy polska impreza dla fanów fantastyki, komisów i gier. W ramach bloku komiksu azjatyckiego nie zabraknie też spotkań o kuchni.
Będę miała przyjemność poprowadzić prezentacje o: kuchni japońskiej, kuchni koreańskiej oraz azjatyckich serialach i komiksach o gotowaniu.4 września 2016, g. 12:00, Śniadanie nad rzeką, Centrum Nauki Kopernik, WarszawaJeśli nie macie pomysłu na pierwszy wrześniowy weekend, to warto wybrać się na Śniadanie nad rzeką . W programie moja opowieść o jedzeniu zapewniającym długie życie i nieśmiertelność, a po niej dyskusja, w której weźmie udział Monika Brzywczy, dr Barbara Pietrzak oraz dr n. med. Daniel Śliż. Michał Gniłka (Mickey Rotten) przygotuje pokaz Superfoodsy na co dzień . Nie zabraknie też targu z jedzeniem.
Podobne wpisyFood Studies – dla głodnych
wiedzy!Kolejne Gourmand World Cookbook Awards dla Polski!„Japońskie słodycze” – książka i spotkanieEkskluzywne walentynkowe
słodyczeSkąd się bierze Ptasie Mleczko, czyli relacja z mikołajkowych warsztatów w Wedlu